close

√ Contoh Iklan Sosial Dalam Bahasa Sunda

Contoh iklan sosial dlm bahasa sunda

Dua budak mending!
Hayu milu KB!

Contoh iklan sosial dlm bahasa sunda

Contoh iklan sosial dlm bahasa sunda:
Datang dina masarakat Sunda kajadian nurutan POSYANDU lingkungan sorangan, geura-giru mariksa orok Anjeun ka jadi sehat, urang siap ngaladénan unggal Rebo-Jumaah jeung jantung alus jeung rido

biar menolong ya 

seperti apa pola iklan sosial dlm bahasa sunda?

Assalaamu alaikum wr.wb.
nepangkeun ka sdyna penonton,para mustami, urang sadaya grup marawis ti al-wustho cikajang,garut.
Mangga ka sadayana mustami bilih aya nu bade ngiring qoul, ngiring sholawat atanapi bilih bade request. tiasa bae curat coret dikertas selembar, kde bilih lali amplopna.

supaya membantu 🙂

contoh iklan sosial dlm bahasa sunda

Contoh iklan sosial dlm bahasa sunda mampu dilihat pada teladan berikut :
masarakat Sunda mangga  nurutan POSYANDU dina lingkungan sorangan, geura-giru mariksa orok
Anjeun ka jadi sehat, POSYANDU siap ngaladénan unggal Rebo-Jumaah jeung
jantung alus jeung rido

biar membantu ya 

Iklan sosial memakai bahasa sunda

iklan sosial mah tujuanna keur mangaruhan masarakat sangkan malimpah aktivitas nu hade atawa ulah milampah acara.
conto: balai pengelolaan taman budaya
dinas kebudayaan pariwisata provinsi jawa barat.

fasilitas:
-téater tertutup
-téater terbuka
-galeri
-wisma seni
-sanggar tari.
taman budaya tandang nyangga budaya,ngangedurkeun semangat binangkit karsa,ngélébeutkeun bandéra komara kurang,sangkan majang majang dina mangsa.
berdasarkan aku sih itu…

  Simbol Negara Merupakan Salah Satu Ciri ?